(adress ej fastställt)

(adress ej fastställt)


Storhogna— Vemdalen

(adress ej fastställt)Storhogna— Vemdalen

24 fina lägenheter mitt i Storhognas hjärta kommer att byggas under 2021 och det första huset planeras att vara inflyttningsklart redan till jul 2021. Här bor du bekvämt med både längdåkning och alpin skidåkning i omedelbar närhet. Centrumanläggningen Storhogna M ligger intill och här finns mycket att erbjuda områdets boende. Vad sägs om förträfflig mat, bowling, biljard och shuffleboard, underhållning och skönt gym med relaxavdelning, allt på en armlängds avstånd. En mycket smart planlösning fördelar på 78 kvm på tre sovrum, ett mycket rymligt badrum med dusch, bastu, tvättmaskin och torkskåp, WC-rum och sist men verkligen inte minst, det trivsamma allrummet och köket med braskamin och utgång till balkong eller uteplats. Här kan du bo bekvämt året om då Storhogna erbjuder roliga aktiviteter i fjällmiljö hela året och för hela familjen. Naturen är alltid närvarande och många använder området som utgångspunkt även om man inte bor här. Det här vill du inte missa! Först till kvarn gäller! Kika in i vår drönarvy där du kan klicka dig in i en VR-visning från en liknande lägenhet som också används som visningslägenhet när du vill boka en titt på plats. Vi erbjuder facetimevisningar.
Lägenheterna är fördelade i 4 hus i 2 plan. Ett skidförråd finns i anslutning till ingången till varje lägenhet. Allmän parkering finns i området.
Bilderna är från en visningslägenhet i en tidigare bostadsrättsförening.


Boarea
78 kvm
Avgift
2 881 kr/mån
Rum
3 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-07-19

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på (adress ej fastställt) såldes av oss 2021-07-19. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på (adress ej fastställt).

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.