Adolf Hallgrens Väg 4a Södra

Adolf Hallgrens Väg 4a Södra

Slutpris

3 130 000 kr


Vemdalsskalet/ Klockarfjället— Vemdalen— Härjedalen

Adolf Hallgrens Väg 4a Södra


Slutpris
3 130 000 kr

Vemdalsskalet/ Klockarfjället— Vemdalen— Härjedalen

Fjällstuga på Klockarfjället! Kamin, bastu och backnära

Välkommen till denna mysiga fjällstuga i det snabbt framvuxna området Klockarfjället. Tänk att få tända upp en brasa och glida omkring i understället innan liften öppnar. På Klockarfjället bor du med en kort promenad till Nääspisten och sittliften Västexpress som tar dig vidare ut i Vemdalsskalets liftsystem, hem tar du enkelt skidleden till vändplanen längst in på gatan. Över riksväg 315 når du restaurangerna Passet och Pläjset och liften Pass Express för att ta de sista åken i solen på eftermiddagen.

Huset uppfördes 2016 och är på 100 kvm i ett och ett halvt plan. Du välkomnas av en hall med förvaring och en wc praktiskt belägen i anslutning till hallen. Nedre plan rymmer hela tre sovrum, ett med dubbelsäng och de andra två med våningssängar. Det stora badrummet har naturligtvis bastu, välbehövligt efter en dag i pisten och utrustningen hänger du in i torkskåpet.

Kök och allrum med braskaminen är öppet till nock och gott om plats för stor matgrupp. Här når du övre plan med tv-rum och ytterligare ett rymligt sovrum.

Bostaden är inte knuten till något uthyrningsavtal.

Välkommen att boka din visning. Kolla in VR-visningen om du inte har möjlighet att titta på plats.


Boarea
100 kvm
Avgift
2 700 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Våning
1-2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-27

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Adolf Hallgrens Väg såldes av oss 2024-05-27. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Adolf Hallgrens Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.