Björnrike Björnvägen 104 / Björnrike / Vemdalen / Härjedalen

Lägenhet med superläge

Slutpris
1 585 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 459 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2019-01-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnrike Björnvägen såldes av oss 2019-01-09. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Björnvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I föreningen Vintergatan är inte omsättningen av lägenheter allt för stor, så detta är ett fint tillfälle att bli ägare till en. Lägenheten har balkong och utsikt mot Sonfjället och här har du skidbacken alldeles runt knuten. ICA ligger bara nedför trappen och i huset finns ett väldigt fräscht gym där du tränar med skidbackarna som backdrop. Det här är ett enkelt boende för dig som inte vill ta på dig för stort ansvar med ditt fjällboende. Bara stäng och lås tills du är tillbaka nästa gång för sköna dagar på Björnrike!

Lägenheten har två sovrum med totalt 6 bäddar idag. Här finns två badrum med dusch och ett gemensamt allrum/kök. Alla rum har ogenerad utsikt mot Sonfjället. Ta gärna en titt på vår VR-visning så förstår du mer vad vi pratar om.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration