Julia Fredin - mäklare i Vemdalen

Att få bo i fjällen har länge varit en dröm för mig och att nu få förmedla bostäder här i Vemdalen känns otroligt roligt. Oavsett av vilken anledning ni väljer att kontakta mig kommer jag kunna hjälpa er på bästa möjliga sätt.

Teamkänsla

Vi jobbar ihop som ett team här på Mäklarhuset Vemdalen, för att ge er så bred och tillgänglig service som möjligt. På kontoret säljer vi allt ifrån bostadsrätter till tomter och jag är stolt över att vara del av ett sådant kunnigt team.

Vem är jag?

Om ni inte hittar mig på kontoret stöter ni med all säkerhet på mig i skidbacken eller i skidspåret, då skidåkning är mitt absolut största intresse och en av de största anledningarna till att Vemdalen lockade mig från första början.

Min ambition

Min ambition är att både köpare och säljare ska känna sig riktigt nöjda efter avslutad försäljning. En rekommendation är för mig den bästa utvärderingen som går att få och det är målet för mig vid varje enskild förmedling. Kunskap, kommunikation och förtroende är tre värdefulla ord i mina försäljningar. Hör gärna av er!

Julia Fredin Fastighetsmäklare
Julia Fredin

Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Kontor: Vemdalen
Vill du veta vad din bostad är värd?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Mina tidigare försäljningar

Visa fler