Julia Fredin - mäklare i Vemdalen

Att få bo i fjällen har länge varit en dröm för mig och att nu få förmedla bostäder här i Vemdalen känns otroligt roligt. Oavsett av vilken anledning ni väljer att kontakta mig kommer jag kunna hjälpa er på bästa möjliga sätt.

Teamkänsla

Vi jobbar ihop som ett team här på Mäklarhuset Vemdalen, för att ge er så bred och tillgänglig service som möjligt. På kontoret säljer vi allt ifrån bostadsrätter till tomter och jag är stolt över att vara del av ett sådant kunnigt team.

Vem är jag?

Om ni inte hittar mig på kontoret stöter ni med all säkerhet på mig i skidbacken eller i skidspåret, då skidåkning är mitt absolut största intresse och en av de största anledningarna till att Vemdalen lockade mig från första början. Jag blev utsedd till Årets Mäklare 2020 inom Mäklarhuset samt nominerad som Årets Stjärnskott av Hemnet 2020.

Min ambition

Min ambition är att både köpare och säljare ska känna sig riktigt nöjda efter avslutad försäljning. En rekommendation är för mig den bästa utvärderingen som går att få och det är målet för mig vid varje enskild förmedling. Kunskap, kommunikation och förtroende är tre värdefulla ord i mina försäljningar. Hör gärna av er!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Julia Fredin, mäklare / delägare i Vemdalen
Julia Fredin

Fastighetsmäklare / Delägare / Certifierad nyproduktion

Kontor: Vemdalen
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.