Björnrike Blåbärsvägen 19 B / Björnrike / Vemdalen / HÄRJEDALEN

Sista lägenheten i populära Nallehusen!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
139,6 kvm
Avgift
3 409 kr/mån
Rum
7 rum (6 sovrum)
Våning
1-3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnrike Blåbärsvägen såldes av oss 2018-10-26. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Blåbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att bli ägare till en mycket omtyckt och populär lägenhet i Björnrike. Huset går under namnet "de svarta Nallehusen" för de som brukar vara i området. Inredningen håller genomgående mycket hög standard och lägenheten har sex sovrum, tre med dubbelsäng och tre med våningssäng. Med två badrum och totalt tre duschar, ett wc-rum, stort allrum med väl tilltagna umgängesytor samt ett mindre allrum med tv är lägenheterna väl anpassade för totalt 12 personer. Det smarta kapprummet vid entrén har gott om plats för både ytterkläder, pjäxor, hjälmar och skor. Här finns även tvättmaskin, tumlare, torkskåp och pjäxtork för fem par pjäxor. Lägenheten har en stor altan med soligt läge och fantastisk utsikt och även här finns gott om plats.

Välkommen att kontakta oss för visningsbokning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.