Vemdalsskalet Susannes väg 34A

Vemdalsskalet Susannes väg 34A

Slutpris

2 950 000 kr


Vemdalsskalet/ Ströms område— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Susannes väg 34A


Slutpris
2 950 000 kr

Vemdalsskalet/ Ströms område— Vemdalen— Härjedalen

Stor lägenhet med bastu, kamin och balkong med morgonsol!

Nu finns möjlighet att förvärva en rymlig bostadsrätt i härliga Strömsfjällsdalen! Lägenheten är 124 kvadratmeter och rymmer 5 sovrum, två badrum i kakel och klinker samt ett allrum/kök med plats för stor matgrupp.

Bostaden är belägen högst upp i huset vilket ger förhöjd takhöjd i flertalet rum, i allrummet finns insatskamin och utgång till balkong med morgon- och förmiddagssol! Förråd intill den egna entrén samt del av ett skidförråd.

Här bor du med närhet till utförsåkning, längdspår, skoterled och drygt 15 minuters promenad till Skalets torg och dess utbud av café och restauranger, livsmedelsaffär och butiker. Vill du njuta av god mat och kalfjällsupplevelse kan du nå Varggransstugan inom 3 km med längdskidor, skoter eller promenad, på sommaren även med bil ända upp till toppen.

Här kan du knäppa på dig skidorna utanför huset för att sedan glida ner till backen mellan mysiga hus och snöklädda granar eller fortsätta ut på fjället för en härlig tur med längdskidorna. Via pisten "Lätta blåbär" från Hovdetoppen tar du dig sedan enkelt hem efter en dag i backen, där en värmande bastu väntar. Gillar ni vandring på sommarhalvåret finns det många vackra och familjevänliga leder att uppleva runt knuten.

Bostaden har uthyrningsavtal med SkiStar och överlåts med möbler.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!


Boarea
124 kvm
Avgift
4 491 kr/mån
Rum
7 rum (5 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-30

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Vemdalsskalet Susannes väg såldes av oss 2024-05-30. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Susannes väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.