Björnrike Renstigen 5 / Björnrike / Vemdalen / Härjedalen

Stuga för familj, släkt och vänner

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea/biarea
85/80 kvm
Driftkostnad
37 848 kr/år
Totalareal
1 990 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2019-01-15
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Björnrike Renstigen såldes av oss 2019-01-15. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Renstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du en stuga där man kan vara bara några och ibland vill ha med sig mormor och morfar, syskon med familj eller eller kompisar? Då är det här en perfekt stuga för dig! Stugan har två lägenheter förbundna med en trapp mellan våningarna. Båda har också egen, separat ingång utifrån. I varje lägenhet finns tre sovrum och ett badrum med bastu. Planlösningen är öppen i kök och allrum som har plats för många matgäster och livligt umgänge. Från stugan är det en kort promenad till Björnvallens skidområde och restauranger och Björnrikes äventyrsstig går alldeles i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.