Björnrike Tallstigen 9

Björnrike Tallstigen 9

Slutpris

7 200 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Tallstigen 9


Slutpris
7 200 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Ski in ski out, tillträde redan innan påsk!

Högt upp i Björnrike finns nu möjligheten att bli ägare till ett fantastiskt fjällhus!
Huset ligger ovanför Centrat med det övre barnområdet på bara några stavtags avstånd. Här erbjuds generösa umgängesytor, fem separata sovrum, en sovalkov och ett sovloft. Idag finns totalt 18 bäddar! På entréplan finns kök och en riktigt stor matplats, det är också här kaminen står. Här lagar man mat och umgås och en del lämnar nog inte det här rummet på hela kvällen. Men smaken är som baken och för den som vill hänga lite i soffan finns ett stort allrum på övre plan med plats för en riktigt rejäl soffa eller sittgrupp. På detta plan finns två sovrum med dubbelsängar, de båda sovalkoverna och ett badrum med dusch. Från övre plan når du också det lilla loftet som idag möblerats med två sängar. Två sovrum med två våningssängar i vardera samt badrum med dusch och bastu finns på entréplan. På övre plan finns balkong och från matrummet har du utgång till en altan md sydvästläge och storslagen utsikt över Sonfjället. En kort skidled från backen landar nästan på entrétrappen!
Säljs fullt möblerat.

Glöm inte att titta in i vår drönarvy och klicka på "till-salu-knappen" så kommer du på en VR-visning av hela huset. Visning på plats bokar du med oss på en tid som passar dig. Vi erbjuder också facetimevisningar!


Boarea
176 kvm
Driftkostnad
34 474 kr/år
Tomtarea
938 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-02-25

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Björnrike Tallstigen såldes av oss 2021-02-25. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Tallstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.