Björnrike Tjäderstigen 12 / Björnrike / Vemdalen / Härjedalen

Stuga med ostört läge

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
78 kvm
Driftkostnad
33 400 kr/år
Tomtarea
1 651 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Björnrike Tjäderstigen såldes av oss 2018-11-28. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Tjäderstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En trevlig stuga med bra utrymmen , helt vid vägens slut. Ingen trafik förbi huset och mycket naturnära läge. Detta är en lugnare och lite mer glesbebyggd del av Björnrike som uppskattas av många. Här trivs fåglar lika bra som människor meddelar säljarna! Stugan har tre sovrum och kan möbleras med 8 bäddar, här finns ett badrum med bastu och ett WC-rum, en härlig storstuga med öppen spis, sittdel och plats för en rejäl matmöbel. Härifrån finns också en utgång till altan. Titta gärna in på VR-visningen för att få en bra uppfattning av stugan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.