Dvärgvidestigen 1

Dvärgvidestigen 1

Slutpris

2 060 000 kr


Storhogna— Vemdalen— Berg

Dvärgvidestigen 1


Slutpris
2 060 000 kr

Storhogna— Vemdalen— Berg

Stuga med komplett gäststuga

En rejäl stuga med hög mysfaktor. Här vill man fira jul med familjen och kanske vänner. Den fristående gäststugan, komplett med kök och badrum med bastu, gör det enkelt att bjuda med sig fler till sitt favoritställe. Stugan har tre sovrum, badrum och rymligt allrum och matrum. Gäststugan är möblerad med en våningssäng men kan vid behov säkert rymma fler. Från allrummet har man utgång till en härlig veranda i soligt läge och vi gissar att det är här man dukar ut gofikat eller annat gott på fina vårvinterdagar.
Gäststugan har ett eget förråd, huvudstugan har ett stort och praktiskt varmförråd, på tomten finns ett kallförråd och en vedbod. Här saknas inte något för att kunna spendera tid med de man tycker om och när man kommer in efter uteaktiviteterna på julafton, tänder en brasa och dukar fram julmiddagen kan man nog inte annat än känna sig nöjd med sitt köp!


Boarea/biarea
71/27 kvm
Driftkostnad
32 848 kr/år
Tomtarea
1 949 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-18

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Dvärgvidestigen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Dvärgvidestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.