Ellas stig 4 / Storhogna / Vemdalen / Berg

Nybyggt i Storhogna!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea/biarea
130/25 kvm
Driftkostnad
30 925 kr/år
Totalareal
2 005 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-02-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ellas Stig såldes av oss 2018-02-01. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Ellas Stig

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storhogna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Södra Storhogna ligger detta nybyggda fritidshus. Om du söker ett gediget fritidshus med hög standard ska du kolla in det här! Här har man genomgående satsat på god kvalité vad gäller allt från extra isolering i väggar, fönster med lågt u-värde, vackra slipade stengolv i våtutrymmen och hall, helkaklade badrum, täljstenskamin mm. I huset finns tre rymliga sovrum, helkaklat badrum med bastu, helkaklat wc-rum, stor, praktisk groventré, hall samt allrum/kök med ryggåstak och stora fönsterpartier. Stor altan i soligt läge. Huset är byggt i lösvirke.
Skoter kan man åka direkt från fastigheten och till längdskidspåren är det också nära. Gångavstånd till Storhogna M med restaurang, gym mm. Vid Storhogna M ligger även slalombackar och lift som tar dig till Storhognas och Klövsjös skidområden.
Huset säljs omöblerat, fotona är tagna i ett likadant hus som är möblerat och som står på grannfastigheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.