Jomångsmora 115

Jomångsmora 115

Slutpris

2 300 000 kr


Vemdalen— Härjedalen

Jomångsmora 115


Slutpris
2 300 000 kr

Vemdalen— Härjedalen

Magiskt belägen fastighet vid vattnet!

Fritidsboende beläget precis vid ån!
Mellan Vemdalsskalet och Vemdalen by med ett läge som man knappt trodde fanns ligger denna fantastiska fastighet. Precis vid kanten av polande Norrveman, med en storstuga och gäststuga på tomten och tre ytterligare fristående byggnader med goda förvaringsmöjligheter för både skidor och skoter kan du här njuta av din alldeles egna oas året runt. Stugorna upprättades under tidigt 60 tal och nuvarande ägarna förvärvade fastigheten i mitten av 2010-talet.

Storstugan och gäststugan i timmerstomme är väl omhändertagna och ger plats för både stora familjen och flera gäster. Storstugan rymmer en öppen planlösning med allrum, kök och matplats. Sovalkov med plats för en dubbelsäng och förvaring. Dusch och wc med våtrumstapet och matta. I hjärtat av storstugan finns en härlig braskamin för de allra kyligaste dagarna eller en regnig höstdag. Gäststugan är välplanerad med trinettkök och ett stort allrum med plats för matplats och bäddsoffa och självfallet en braskamin. Avlopp är ej indraget utan både gäststugan och storstugan är utrustad med förbränningstoalett. På fastigheten finns en egen brunn med otroligt gott vatten indraget till storstugan och stenkista nedgrävt.

Här är platsen där du verkligen kan njuta! Precis vid tomten kan du njuta av det fantastiska bäckmete vattnet med gott om öringar. Tänd upp den vedeldade bastun som bara den är en fantastisk byggnad i sig och badtunnan innan du ger dig ut på skotertur till Jaktstugan för en god våffla. Njuta av ett kallbad för att sen hoppa i badtunnan tillsammans hela familjen.

I området finns det någonting för hela familjen! Vemdalen by ligger endast ett par kilometer bort med dragna skidspår, padelhall, byggvaruhandel, butiker, restauranger, biograf, grundskola och förskola. Fastigheten är perfekt beläget mellan destinationens skidområde Vemdalsskalet och Björnrike som bjuder på utförsåkning i världsklass.


Boarea/biarea
35/28 kvm
Driftkostnad
32 351 kr/år
Tomtarea
1 250 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-03-10

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Jomångsmora såldes av oss 2022-03-10. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Jomångsmora.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.