Krokvägen 3

Krokvägen 3


Storhogna— Vemdalen— Berg

Krokvägen 3



Storhogna— Vemdalen— Berg

Längdspår och skidlift inom 100 m!

Är du kanske en av dem som går och väntar på en stuga i närheten av Storhogna Högfjällshotell? Då har chansen äntligen kommit! Vi har nu nöjet att presentera den här mycket välskötta stugan på Krokvägen, alldeles i närheten av skidbacken och hotellet men det slutar inte där. Med den här adressen har du dessutom både fjället med sin fina turåkning och vandringsmöjligheter OCH de dragna längdspåren av högsta klass på nära håll. Det här inget annat än ett kanonläge!
Stugan är byggd i timmer och har grannar på båda sidor men väl ute på verandan är läget fritt och upplevs mer enskilt. Allrummet är stort och luftigt med ryggåstak och plats för såväl sittgrupp framför den ståtliga öppna spisen och en rejäl matplats. Trägolven är nyslipade och är en vacker inredningsdetalj i sig och på ena väggen sitter en rad blyinfattade fönster. Tre sovrum och totalt 6 bäddar får plats samt ett kök, ett badrum med dusch och bastu och sist men inte minst ett praktiskt förråd i anslutning till hallen där man får plats med utrustning och annat man kan behöva stoppa undan. En stor altan mot solen erbjuder skön afterski eller varför inte en sommarmiddag eller en gofika i solen. På infarten står ett stort kallförråd med plats för skoter och mer därtill. Det här är verkligen en fin möjlighet att bli ägare till ett fjällboende med eftertraktat läge och liten omsättning på hus så vänta inte med att ta kontakt om det passar dina önskemål. Det kan dröja länge till nästa möjlighet dyker upp!
Ta en titt i vår drönarvy och klicka på ikonen till salu så får du en vr-visning i stugan. Visning på plats bokar du med oss, välkommen!


Boarea/biarea
69/8 kvm
Driftkostnad
34 783 kr/år
Tomtarea
995 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-09-08

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Krokvägen såldes av oss 2021-09-08. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Krokvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.