Krypljungstigen 5

Krypljungstigen 5


Storhogna— Vemdalen— Berg

Krypljungstigen 5



Storhogna— Vemdalen— Berg

Klassisk stuga

Det här är en klassisk Klövsjöstuga belägen i södra Storhogna. Det som verkligen är speciellt är att huset har ett av Södra Storhognas bästa lägen samt att det enligt detaljplanen finns möjlighet att utöka boendet. Här finns två sovrum och allrum/kök vilket gör den alldeles lagom för en familj på 4-6 personer. I allrummet finns en braskamin i täljsten spis och i badrummet har man ordnat en praktisk tvättstuga. Läget är lugnt och naturnära längst ut på en liten väg. Här har man ingen trafik förbi huset, längdspåret som tar dig till Vemdalsskalet eller till Storhogna M och vidare går bara en bit bort. Även skoter kan du åka från stugan och ta dig ut på leden. Det här är en alldeles perfekt tillflyktsort med tillgång till aktiviteter så mycket man önskar eller stora doser lugn och ro och det är vad man behöver. Boka en visningstid med oss men börja gärna med ett klick i vår drönarvy för att få en första titt invändigt!


Boarea
53 kvm
Driftkostnad
31 026 kr/år
Tomtarea
1 898 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-09-09

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Krypljungstigen såldes av oss 2021-09-09. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Krypljungstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.