Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Vemdalen / Ripfjället
Ripfjället Bodknallevägen
Pris: 500 000 kr
Anmäl bud
Tomtarea: 1735 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Härjedalen Vemdalens Kyrkby 53:129

Vemdalen - Ripfjället / Ripfjället Bodknallevägen

Tomt på Ripfjället

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt på populära Ripfjället med närhet till skoter och längdspår. Stor byggrätt som tillåter 150 kvm byggnadsarea fördelat på en eller två lägenheter. Några kilometer bort finns Vemdalsskalets skidanläggning och Skalets torg med gym, café, butiker, restauranger och mataffär. Sommartid finns det fina cykel och vandringsleder i området.

Utsikt från tomten
Utsikt från tomten
Tomten till vänster
Tomten till vänster
Fakta om tomtmarken
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Vatten
  Samfällt vatten
 • Avlopp
  Samfällt avlopp
 • Byggrätt, anslutningar mm
  BYGGRÄTT Tomtplats får bebyggas med två fritidshus med maximalt en lägenhet/hus, eller ett hus med två lägenheter. Största byggnadsarea är 150 m2. Inom areabegränsningen 150 m2 får uthus garage eller annan byggnad, maximalt 30 m2, utan boningsrum uppföras. Högst en våning. Högsta byggnadshöjd 4,5 meter. Fristående hus. Fasadbeklädnad skall i huvudsak utgöras av trä och färgsättas i kulör av traditionell typ- faluröd, nötbrun lasyr, grå järnvitriol eller liknande. Takmaterial av icke reflekterande material. ANSLUTNINGAR Elanslutning max 25A är betald och serviskabel skall finnas vid tomtgräns. Fastigheten ingår i en samfällighet som ansvarar för vattnet och avloppet i området. Lägenhetsavgift avseende avloppet debiteras när bygglov beviljas, 22 000 kr/ lägenhet.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamhetsanläggningar
  Härjedalen Vemdalens Kyrkby Ga:28 VÄGFÖRENING, Härjedalen Vemdalens Kyrkby Ga:8 VATTENFÖRSÖRJNINGSANLÄGGNING BESTÅENDE AV GRUNDVATTENTÄKT MED SKYDDSOMRÅDE,VATTENVERK OCH VATTENLEDNINGAR, Härjedalen Vemdalens Kyrkby Ga:9 AVLOPP BESTÅENDE AV PUMPSTATIONER,AVLOPPSLEDNINGAR OCH INSPEKTIONSBRUNNAR, Härjedalen Vemdalens Kyrkby Ga:10 SOPSTATIONER
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  1735 kvm (Tomtareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Vattenareal
  0 kvm
 • Totalareal
  1735 kvm
Ekonomi
 • Taxeringsvärde
  350 000 kr (Fastställt avseende år 2015)
 • Byggnadsvärde
  0 kr
 • Markvärde
  350 000 kr
 • Typkod
  210 Småhusenhet, tomtmark
 • Vatten och avlopp
  500 kr/år
 • Vägav/Snö
  530 kr/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  1 030 kr/år
 • Kommentarer driftkostnad
  Avgiften för vatten och avlopp avser obebyggd tomt.
 • Upplåtelseform
  Tomt
Området
 • Ripfjället erbjuder närhet till både längd och turspår, skoterled samt vandringsled. Med bil når du Vemdalsskalets utbud med alpin skidåkning, restauranger, butiker mm. på 5 min. Närmaste skidområde är Vemdalsskalet är ett av resmålen i destinationen Vemdalen. Tillsammans med Björnrike och Klövsjö/Storhogna erbjuds 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass. Vemdalsskalet är högt beläget över havet och de snösäkra fjällen erbjuder varierande skidåkning och Vemdalsskalets erbjuder vintertid ett brett spektra av nöjen och god mat. Här finns även skidshop med uthyrning, skidskola, Ica-butik, inredningsbutik och frisör. I Vemdalen finns 50 km preparerade längdspår både för klassisk åkning och skate och 18 mil rösade leder på fjällen som passerar mysiga fikastopp. Sommartid erbjuds fjällvandring, bad, cykling, kanot, ridning, jakt, varierat fiske och skogen som bjuder på svamp och bär. Närhet till Sonfjällets nationalpark. För den som tycker om golf, finns det möjlighet att välja mellan Hede och en kuperad och utmanande och naturskön 18-hålsbana i Klövsjö. Mer info om vad som händer i Vemdalen - alla årstider, besök vemdalen.se
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten