Storhogna Torg 7F

Storhogna Torg 7F

Slutpris

2 350 000 kr


Storhogna— Vemdalen— Berg

Storhogna Torg 7F


Slutpris
2 350 000 kr

Storhogna— Vemdalen— Berg

Lägenhet med hög trivselfaktor och bra läge!

Välkommen till andra plan och denna välplanerade lägenhet alldeles intill Storhogna M. Kom och upplev denna rymliga och moderna 3:a med kvadratsmart planlösning och stilren interiör. Trivselfaktorn är hög och bra läge nära Storhognas puls och pister.
Fjällen har en tydlig närhet och hela lägenheten skapar en rofylld känsla. Balkong i soligt väderstreck gör att dagsljuset ständigt flödar in i lägenheten. De ljusa materialvalen och den öppna planlösningen ger en härlig karaktär av ljus.

Hallen är välkomnande och rymlig, lägenheten har tre sovrum, två med plats för dubbelsäng och ett med plats för enkelsäng eller våningssäng. Härligt kök och allrum i öppen planlösning med plats för soffgrupp och matgrupp, här finns en braskamin och utgång till balkongen. Det praktiska köket har gott om skåpinredning och effektiva bänkytor. Helkaklat badrum med dusch, toalett, tvättställ och självklart en bastu kombineras med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Lägenheten rymmer ytterligare en gäst wc.

Välkommen att kontakta oss för visningsbokning!


Boarea
78 kvm
Avgift
3 228 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-21

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Storhogna Torg såldes av oss 2023-08-21. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Storhogna Torg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.