Toppvägen 2 / Sångbäcksvallen / Vemdalen / Berg

En riktig karamell!

Slutpris
1 925 000 kr
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
28 958 kr/år
Totalareal
1 416 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Toppvägen såldes av oss 2019-05-16. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Toppvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sångbäcksvallen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En klassisk Klövsjöstuga, så finstämt och enkelt renoverad att vi tycker den är en riktig karamell. Badrummet är till stor del original i planlösning, men ändå med lite annorlunda lösning än vi sett i de flesta Klövsjöstugor. Invändigt har man målat och laserat väggarna i ljusa färger men ändå med träkänslan kvar. I stugan finns två sovrum, ett med tre bäddar och ett med två bäddar. Köket är uppdaterat och allrummet är så där mysigt som man vill ha det i en stuga av den här storleken, med värmande kamin och fönster ut mot fjällvärlden. Istället för att bygga ut stugan har man byggt en fin gäststuga i timmer, som även den är smakfullt inredd på ett gammeldagsvis med väggfasta våningssängar. Här finns totalt fyra bäddar för besökande gäster. Kom och titta med oss på plats och tills dess finns många bilder och en VR-visning i annonsen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration