Västiåsgatan 11b / Vemdalens by / Vemdalen / Härjedalen

Härlig utsikt!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
75 kvm
Driftkostnad
19 740 kr/år
Tomtarea
1 030 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2015-02-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Västiåsgatan såldes av oss 2015-02-03. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Västiåsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vemdalens by är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med högt och fint läge i Vemdalens by ligger detta timmerhus byggt 2009. Huset har en välplanerad planlösning och rymmer ett stort allrum/kök, tre sovrum, entré och badrum med kakel och klinker. I hela huset finns vattenburen golvvärme. Altan i soligt läge med en otrolig utsikt över Sonfjället.
Närhet till skoterled och längdskidspår, några minuters bilresa bort har man två alpina områden att välja på. Fastigheten lämpar sig bra både som permanentbostad och som fritidsboende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.