Vemdalsskalet Fjällstigen 1 / Vemdalsskalet/Klockarfjället / Vemdalen / Härjedalen

Snyggt hus med härlig känsla!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
111,2/13,1 kvm
Driftkostnad
25 590 kr/år
Totalareal
1 077 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Fjällstigen såldes av oss 2018-03-02. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Fjällstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vemdalsskalet/Klockarfjället är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjlighet att bli ägare till ett fantastiskt hus under byggnation. Huset byggs i två plan och har ett otroligt läge på Klockarfjället . Här finns tre sovrum, två badrum med dusch, ett av dem även med bastu, och en stort allrum och kök i öppen planlösning. I allrummet finns en kamin man kan njuta av oavsett man man lagar mat, äter eller har hamnat i soffhörnan. Utsikten kommer att vara med all tid som tillbringas i allrummet och det kommer att vara det första och sista du ser när sovrumsgardinen rullas upp eller ned! Inredningen har en genomtänkt och behaglig färgsättning och i hallen och sovrummen har man inrett med snygga garderober för förvaring.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration