Vemdalsskalet Karl XI:s väg 169

Vemdalsskalet Karl XI:s väg 169

Slutpris

2 750 000 kr


Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Karl XI:s väg 169


Slutpris
2 750 000 kr

Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Härlig stuga på Vemdalsskalet

Trevlig stuga med bra läge på Vemdalsskalet söker nu en ny ägare. Stugan är byggd 1977 och utbyggd 2009 och 2011. Slutresultatet är en mycket praktisk stuga med en rejäl hall som slukar mycket ytterkläder, pjäxor och hjälmar. Här finns tre stora sovrum, två är möblerade med fyra bäddar och ett med en dubbelsäng. Totalt har stugan idag tio bäddar. Stugan har ett härligt allrum och kök med ordentlig bänkyta där flera kan samarbeta med kvällens matlagning. De som inte ska laga mat förrän imorgon får lätt plats i allrummet där man med fördel kan spela sällskapsspel och duka upp lite aptitretare. Här finns helt enkelt gott om plats för umgänge! Oavsett vilken av grupperna man tillhör kan man njuta av kaminen som förser hela rummet med värme och mys. Skulle man inte ha behov av tio bäddar går alla sovrummen att möblera med både sängar och lite soff- och tv-hörna.

Från stugan har man ca 10 minuters promenad till Skalets Torg och alla restauranger och butiker. I omedelbar närhet finns längdspår som hänger ihop med andra längdspår och tar dig till fjällets topp, till Storhogna eller bara på en runda. Skoterled ligger inte heller långt bort. Kan den här flexibla och praktiska stugan vara något för dig? Boka en visning med oss och ta reda på det! Välkommen!


Boarea
116 kvm
Driftkostnad
32 558 kr/år
Tomtarea
2 025 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-06

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Karl XI:s väg såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Karl XI:s väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.