Vemdalsskalet Myrbärsstigen 21

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 21

Slutpris

1 525 000 kr


Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 21


Slutpris
1 525 000 kr

Vemdalen— Härjedalen

Tomt med högt läge i populära Vemdalsporten!

Övre Skalsporten, området är optimalt för dig som vill ha lite mer avskildhet från Vemdalsskalets puls men samtidigt bo i ett område med hög standard.

Har du chans att bygga din egen fjälloas, avskilt och samtidigt med närheten till den fantastiska naturen. Med ett idylliskt och fridfullt läge har du som älskar naturen och ett aktivt friluftsliv allt som behövs i närheten. Här köper du en tomt med ett högt läge i området och chansen att sätta din egen prägel på ditt nästa fritidsboende. Här har du nästintill direktaccess till skoterspår, cykelleder, längdspår och allt det magiska som fjällen bjuder på. Cirka 1,5 kilometer bort ligger Skalets Torg med skidbackar, restauranger och butiker.

Tomternas generösa storlek ger väldigt trevliga och fördelaktiga byggrätter som tillåter en byggnadsarea på 160 kvm och upp till två lägenheter. Fastigheten säljs med betalda anslutningar för kommunalt vatten och avlopp samt el till tomtgränsen för en boenhet. Det finns ett bygglov på fastigheten, se mer under dokument och länkar. Ta gärna kontakt med oss för med information!


Driftkostnad
2 565 kr/år
Tomtarea
1 268 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
HÄRJEDALEN VEMDALENS KYRKBY 55:215
Såld
2024-01-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.