Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Vemdalen / Vemdalsskalet
Vemdalsskalet ströms väg 47
Utgångspris: 795 000 kr
Högsta bud: 720 000 kr Budgivning
Tomtarea: 1082 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Härjedalen Vemdalens Kyrkby 55:144

Vemdalen - Vemdalsskalet / Vemdalsskalet ströms väg 47

Tomt i populära Strömsområdet/ Vemdalsskalet !

I populära Strömsområdet på Vemdalsskalet ligger denna tomt med fin utsikt över fjällen och Strömfjällsdalen. Till och från slalombacken kan man ta sig på skidor från tomten när det är gott om snö. Här har man också närhet till längdskidspår och skoterled. Promenadavstånd till Skalets torg med dess restauranger och affärer. Anslutningsavgifter gällande vatten, avlopp och el är betalda. På tomten får man bygga 170 kvm byggnadsarea dock max 30 kvm för uthus. Två våningar och två lägenheter får byggas.

Fakta om tomtmarken
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Vatten
  Samfällt vatten
 • Avlopp
  Kommunalt avlopp
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamhetsanläggningar
  Härjedalen Vemdalens Kyrkby Ga:35 VATTENANLÄGGNING,NATURMARK,SOPHANTERING, Härjedalen Vemdalens Kyrkby Ga:28 VÄGFÖRENING
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  1082 kvm (Tomtareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Totalareal
  1082 kvm
 • Planbestämmelser
  Nya Fritidstomter I vemdalsskalet.vemdalens Kyrkby 55:12,55:94 M Fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 20030828), Nya Fritidshus I Vemdalsskalet,vemdalens Kyrkby 55:105 M Fl, Ändring av dp (Beslutsdatum: 20061214, Registreringsdatum: 20070202)
Övrigt
 • Anslutningsavgifter till det kommunala avloppet och samfällda vattnet för en boenhet är betald. Anslutning gällande el 63 A är betald. Byggrätt: Största byggnadsarea är 170 kvm, dock högst 30 kvm för uthus eller annan byggnad utan bostadsrum, högst två lägenheter. Högst två våningar, högsta byggnadshöjd 5,5 m. Sutterängvåning får inte anordnas, vind får inte inredas.
Ekonomi
 • Taxeringsvärde
  397 000 kr (Fastställt avseende år 2015)
 • Byggnadsvärde
  0 kr
 • Markvärde
  397 000 kr
 • Typkod
  210 Småhusenhet, tomtmark
 • Samfällighet
  530 kr/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  530 kr/år
 • Upplåtelseform
  Tomt
 • Pantbrev
  Det finns 1 pantbrev om totalt 525 000 kr.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Vemdalsskalet Vemdalsskalet är ett av resmålen i destinationen Vemdalen, som tillsammans med Björnrike och Klövsjö/Storhogna erbjuder 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass. Vemdalsskalet är högt beläget över havet och de snösäkra fjällen erbjuder varierande skidåkning och Vemdalsskalet erbjuder vintertid ett brett spektra av nöjen och god mat. Här finns även skidshop med uthyrning, skidskola, Ica-butik, inredningsbutik, café, gym, naprapat och frisör. Vemdalen har de senaste åren haft en stark tillväxt som delvis möjliggjorts tack vare stora förbättringar i skidområdet. 6-stolsliften Väst Express och förbättrade snösystem i backarna kring den, kom på plats 2014 och inför säsongen 2015 byter man ut Hovdeliften mot ännu en 6-stolslift med väsentligt högre kapacitet, Hovde Express. Den vision man haft om en restaurang, gästservice och skiduthyrning i området kring Skalspasset, har även den blivit verklighet. I närheten av 6-stolsliften Pass-Express har man byggt en helt ny serviceanläggning som rymmer en stor restaurang, lounge, ny gästservice, skiduthyrning och en mindre filial till skidshopen. Området har nu tagit plats som Skalets andra centrum! Kring hotellet och barnområdet, fortsätter man utvidga Vemdalsskalets befintliga centrum. När det är fädigt står 8 nya byggnader på plats. Tillsammans kommer de att erbjuda mysiga kvarter med trevliga butiker, serveringar och annan service, vilket ytterligare kommer att förhöja Vemdalsskalets attraktionskraft. I Vemdalen finns 50 km preparerade längdspår både för klassisk åkning och skate och 18 mil rösade leder på fjällen som passerar mysiga fikastopp. Sommartid erbjuds fjällvandring, bad, cykling, kanot, ridning, jakt, varierat fiske och skogen som bjuder på svamp och bär. Närhet till Sonfjällets nationalpark. För den som tycker om golf, finns det möjlighet att välja mellan Hede och en kuperad och utmanande och naturskön 18-hålsbana i Klövsjö. Mer info om vad som händer i Vemdalen - alla årstider, besök vemdalen.se
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn