Vemdalsskalet Vargfjällsvägen 11 / Vemdalsskalet/ Vargen / Vemdalen / Härjedalen

Tomt i populära Vargen

Slutpris
695 000 kr
Totalareal
1 362 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
HÄRJEDALEN VEMDALENS KYRKBY 87:18
Såld
2019-02-04
Bostaden är såld!

Denna tomt på Vemdalsskalet Vargfjällsvägen såldes av oss 2019-02-04. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Vargfjällsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vemdalsskalet/ Vargen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att köpa en fin tomt med utsikt på höjden vid skidbacken i Vargen. Från området går ett anslutningsspår till skoterled och här finns tillgång till flera längdspår och turleder. Från tomten har man utsikt mot Skalet och fjällen runtomkring. Du promenerar lätt till och från Vargens restaurang och pub som med sin otroligt mysiga miljö lockar till goda middagar och trevliga kvällar med periodvis underhållning. Önskar man lite variation promenerar du bara lite längre så är du på Skalets Torg som har fler restauranger, butiker och ICA-butik. Ett lugnt läge med närhet till så mycket!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration