Sjöåkravägen 52 B

Sjöåkravägen 52 B

Slutpris

1 695 000 kr


Bankeryd - Sjöåkra— Bankeryd— Jönköping

Sjöåkravägen 52 B


Slutpris
1 695 000 kr

Bankeryd - Sjöåkra— Bankeryd— Jönköping

Stilren trerummare med inglasad balkong. Högst upp!

Högst upp på tredje plan finns en inflyttningsklar trerummare och väntar på att bli kanske just ditt nästa hem.

Bostaden är i genomgående bra skick och helt redo för inflyttning. Var sak har sin plats och alla kvadratmeter är perfekt balanserade över rumsgränserna. Här är det bara att packa upp och flytta in. Bostaden erbjuder två bra sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong, och ett kök och badrum som genomgått en modern renovering. Utöver detta är bostaden utrustad med en rad förvaringsgömmor som förenklar livet.

Här bosätter du dig i en lika välvårdad interiör som i en trygg och stark förening, och trots omfattande och löpande renoveringar har Brf Sjöåkra lyckats hålla låga avgifter och bibehållit många förmåner för de boende. Låg månadsavgift (3 645 kr), som inte bara täcker kostnader för uppvärmning och vatten, utan även inkluderar bredband och parkeringsplats för bilen. Och som boende finns inga åtaganden och all utvändig skötsel är bortlejt.

Ett stenkast ifrån lägenheten hittar du allt du behöver för en bekväm livsstil. Här finns ett brett utbud av butiker, affärer, vård och hälsa. Lika hälsosamt är det att ha naturen tätt inpå, och smidiga buss- och tåg kommunikationer samt skolor i närheten för de flesta åldrar. Sjöåkra är vida känt för sin närhet till Vättern och ett dopp i sjön är aldrig långt borta.

Sjöåkravägen 52B, Välkommen Hem.


Boarea
72 kvm
Avgift
3 645 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-20

Mäklarhuset Jönköping

Denna lägenhet på Sjöåkravägen såldes av oss 2024-01-20. Se alla våra försäljningar i Bankeryd samt även på Sjöåkravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.