Sandgatan 3

Sandgatan 3

Slutpris

1 600 000 kr


Anneberg— Nässjö

Sandgatan 3


Slutpris
1 600 000 kr

Anneberg— Nässjö

Charmig tvåplansvilla utmed lugn återvändsgata!

Härlig tvåplansvilla från 1918, perfekt placerat utmed lugn återvändsgata och skogen nära inpå. Här får hela familjen plats på hela 140 kvm boarea fördelat över 6 rum och kök varav 3 sovrum. Nytt golv på entréplan samt ett rum på övre plan. Väggar och tak på båda planen har målats om. På entréplan erbjuds ett stort inbjudande kök där kyl och frys är bytta 2019, en rymlig matsalsdel med en braskamin som förgyller ditt hem under många mysiga år framöver, helkaklat badrum från år 2009 med skön golvvärme, tvättstuga, kontor samt ett sovrum. Övre plan har ett vardagsrum, wc samt två sovrum varav ett av sovrummen har en braskamin och det andra har öppet till taknock med synliga bjälkar i taket.

Hela boningshuset har under våren-sommaren 2019 fått nymålad fasad i fräsch vit kulör. Trädgården är välutvecklad med rena grönytor med inslag av trädgårdsväxter. Belägen mot baksida utmed husfasads långsida finns ett stort avskilt altandäck i västerläge vilket ger solsken hela dagen. En perfekt sällskapsyta att utnyttja hela sommarhalvåret, för många sköna avkopplande tillfällen. Uppvärmning sker främst från värmepump luft/luft med stöd från direktverkande el och braskaminer. Övriga byggnader består av en garagebyggnad med förrådsdel och tillbyggt vedförråd samt en enklare jordkällare på tomten. För barnen finns lekstuga att tillgå på trädgården med sandlåda i anslutning. Huset har även ett husalarm inbyggt, kopplat till Verisure.

Anneberg är beläget 15 kilometer nordöst om Nässjö. I Anneberg finns Pilaboparken, som är en före detta Folkets park. Här går det varje år av stapeln evenemang så som hantverksmässa, loppmarknad, underhållning, dans, veteranbilsträffar, med mera. På orten finns idrottsplatsen Flexatorvallen samt elljusspår och skidspår. Anneberg har nyligen satsat på paddelhall som ett modernt komplement till de idrottsaktiviteter som är väletablerade i Anneberg redan, så som fotboll, tennis, orientering, fiskeklubbar samt att det finns ett gym. Cykelleden Höglandstrampet passerar via småvägar i det småländska landskapet genom Anneberg. För barnen finns förskolorna Tomtestugan och Trasten. De lite äldre barnen går i Annebergs skola (F-Åk6). Dessutom nära till badplats i Älmeshultasjön. Dessutom ligger Anneberg ligger strategiskt med smidigt pendlingsavstånd till större orter som Eksjö och Nässjö på ca.15 km vardera.

Varmt välkomna på visningen!


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
52 128 kr/år
Tomtarea
961 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.