Växjövägen 8 / Bor / Värnamo

Centralt läge i Bor!

Slutpris
1 680 000 kr
Boarea/biarea
151/101 kvm
Driftkostnad
37 102 kr/år
Tomtarea
1 483 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på växjövägen såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Bor samt även på växjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bor är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett trevligt hus i genomgående fint skick. Ett barnvänligt boende på 1½- plan med vackert fiskbensgolv och braskamin. Bostaden har dessutom källare samt överbyggd altan med trädäck. Bara ett stenkast från förskola, skolor samt idrottsanläggning med padelbana och mataffär.

Huset står på en stor, härlig och barnvänlig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, förråd samt lekstuga.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bor

Bor är ett samhälle ca 10 km sydost om Värnamo med ca 1.300 invånare och ca 300 registrerade företag. Samhället är en populär bostadsort i kommunen med bra service och kommunikationer. I Bor finns förutom förskola, skola (F-5 samt 6-9), servicehus och vårdbostäder även bibliotek, pizzeria, dagligvaruaffär och charmigt stationshus med café och butik. Aktiv fotbollsförening (Bors SK). Omgivningar i vacker natur med närhet till flera sjöar, bl.a. Furen med Hyltans badplats och fina fiskevatten. Naturskyddsområdet Rusarebo äng är känt för unik växtlighet i den vackra lövskogen.

Egenskaper

Populär bostadsort belägen ca 10 km sydost om Värnamo utmed väg 27 mot Alvesta och Växjö. Orten domineras av villabebyggelse men här finns även hyreslägenheter och bostadsrätter.

Service

Bor har förskola, skolor (F-5 samt 6-9), bibliotek, servicehus och vårdbostäder. Dagligvaruhandel finns. Pizzeria. Stationshus ombyggt till café och butik.

Sport och fritid

Aktiv fotbollsförening (Bors SK). Utomhusgym. Padelbanor. Planerade leder för mountainbike. Fina promenadstråk i vacker natur. Närhet till flera sjöar med badplatser och fina fiskevatten. Naturskyddsområdet Rusarebo äng, välkänt för vacker natur och unik växtlighet såsom exempelvis orkidéer.

Kommunikationer

Orten har goda kommunikationer både i form av tåg och buss och en 10 minuters bilresa in till Värnamo.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.