Voxtorps Prästgård 1

Voxtorps Prästgård 1

Slutpris

2 500 000 kr


Bor— Värnamo

Voxtorps Prästgård 1


Slutpris
2 500 000 kr

Bor— Värnamo

Sällsynt chans till en Prästgård full av charm!

Nyp mig i armen! är känslan som dyker upp när man går längs grusvägen upp till denna ljuvliga prästgård, full av charm. Voxtorps Prästgård, en gedigen villa full av potential att bli ett drömhem för någon under många år framöver! 8 rum och kök om 287 kvm med stora sociala ytor, vacker fiskbensparkett, kakelugn, vackra spegeldörrar och en generös takhöjd om ca 2,7 meter. Utöver detta har vi ett tillhörande uthus med förråd, garage och verkstad. Prästgården ligger i en ljuvlig miljö med en rejäl tomt om ca 10 000 kvm, endast ca 10 minuters bilväg från Värnamo. Huset värms upp med hjälp av jordvärme som är ett bekvämt och underhållsfritt alternativ.

Vill du skapa dig ditt drömhem? Gå då inte miste om möjligheten till denna oslipade diamant där det bara är Din fantasi som sätter gränser!

Varmt välkommen att boka er till visning!


Boarea/biarea
287/15 kvm
Driftkostnad
30 500 kr/år
Tomtarea
10 259 kvm
Rum
8 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-05-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.