Floragatan 15 A

Floragatan 15 A

Slutpris

800 000 kr


Eksjö

Floragatan 15 A


Slutpris
800 000 kr

Eksjö

Rymlig femrumslägenhet med hörnläge och egen grästäppa!

Nu ges tillfälle och möjlighet att förvärva en bostadsrätt med något moderniseringsbehov för den stora familjen! Här erbjuds hela fem rum och kök på 137 kvm boarea fördelade i två plan. Med egen tillhörande grästäppa belägen på hörntomt får boendet lite radhuskänsla i sin bostadsrättsform. Trivsamma gemensamhetsytor på entréplan med vardagsrum, allrum och kök. Här finns även lättillgängligt tvättstuga och duschrum. Samtliga fyra sovrum är avskilt placerade och förlagda till övre plan samt ett badrum. Med två uteplatser i olika väderstreck följer man sol och skugga som man själv önskar och som tillför boendet en extra dimension. Med egen tvättstuga sköter man enkelt tvätt och klädvård när tiden passar en bäst själv. Uppvärmning sker via enkel och komfortabel fjärrvärme. Egen garageplats och förrådsbod för trädgårdsredskap mm ingår i upplåtelsen. Välkommen på visning!


Boarea
137 kvm
Avgift
4 854 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.