Floragatan 15 A / Eksjö

Rymlig femrumslägenhet med hörnläge och egen grästäppa!

Slutpris
800 000 kr
Boarea
137 kvm
Avgift
4 854 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på floragatan såldes av oss 2019-08-19. Se alla våra försäljningar i Eksjö samt även på floragatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av floragatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle och möjlighet att förvärva en bostadsrätt med något moderniseringsbehov för den stora familjen! Här erbjuds hela fem rum och kök på 137 kvm boarea fördelade i två plan. Med egen tillhörande grästäppa belägen på hörntomt får boendet lite radhuskänsla i sin bostadsrättsform. Trivsamma gemensamhetsytor på entréplan med vardagsrum, allrum och kök. Här finns även lättillgängligt tvättstuga och duschrum. Samtliga fyra sovrum är avskilt placerade och förlagda till övre plan samt ett badrum. Med två uteplatser i olika väderstreck följer man sol och skugga som man själv önskar och som tillför boendet en extra dimension. Med egen tvättstuga sköter man enkelt tvätt och klädvård när tiden passar en bäst själv. Uppvärmning sker via enkel och komfortabel fjärrvärme. Egen garageplats och förrådsbod för trädgårdsredskap mm ingår i upplåtelsen. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.