Förstadsgatan 2m / Centralt / Gislaved

Modern och välskött fyra med inglasad altan och bra läge!

Slutpris
710 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
5 350 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Förstadsgatan såldes av oss 2020-02-18. Se alla våra försäljningar i Gislaved samt även på Förstadsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner du en lägenhet som är i fint skick där du inte behöver göra mer än att flytta in. Fräscht kök med vita släta luckor, ljust vardagsrum med fin interiör samt tre bra sovrum. Två badrum i bra skick och flera härliga uteplatser. Garage i länga samt förråd. Bra läge nära till centrum, busstation och affärer. I detta moderna hem behöver du inte göra något annat än att trivas. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.