Häradsvägen 10 / Huskvarna Söder / Huskvarna / JÖNKÖPING

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
65,5 kvm
Avgift
2 747 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-04-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Häradsvägen såldes av oss 2018-04-26. Se alla våra försäljningar i Huskvarna samt även på Häradsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huskvarna Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med denna lättillgängliga tvårumslägenhet på 66 kvm får du ett komplett boende med genomgående stilfulla ytskikt. Kök har mycket smarta och funktionella lösningar för en väl fungerande vardag. Lägenheten erbjuder i övrigt ett helkaklat duschrum med vägghängd wc och handfat med kommod för smidig och praktisk rengöring. Med stort vardagsrum ges det plats för både soffa och matsalsbord om så önskas. Sist men inte minst kommer ett stort sovrum med tre tillhörande garderober för bra förvaring. Som extra dimension följer till lägenheten den stora inglasade balkongen med öppningsbara fönster för bra temperaturreglering. En plats för många sköna och avkopplande tillfällen. Nämnas och som extra plus finns över 13 000 kr i den inre fonden som kan nyttjas för framtida underhåll av lägenheten. Bostadsrättsföreningen är välutvecklad och erbjuder flertalet fina faciliteter som gymlokal, förenings- och festlokal med mindre bibliotek, gästlägenhet, sortergård, cykel- och barnvagnsförråd och snickarbod. För den egna tvätten finns stor tvättstuga i källarplan med separat torkrum. Till lägenheten hör också två förråd i källarplan. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration