Kullängsvägen 12 / Kaxholmen / Huskvarna / Jönköping

Mycket välskött suterrängvilla på lugn återvändsgata!

Slutpris
2 950 000 kr
Referensnummer
148 461
Boarea/biarea
200/50 kvm
Driftkostnad
39 493 kr/år
Tomtarea
822 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Såld
2014-02-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Kullängsvägen 12 såldes av oss 2014-02-23. Se alla våra försäljningar i Huskvarna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kaxholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi nöjet att förmedla en synnerligen välskött suterrängvilla i härliga Kaxholmen med utsikt över Landsjön och Vättern. På lugn återvändsgata med högt läge över Kaxholmen finns denna pärla med dränerad grund 2012. Uppvuxen trädgård med trevlig stensättning samt frukträd är några fördelar med huset. Direkt utanför dörren finns cykel samt gångbana ner till bl.a. Landsjöskolan. I direkt anslutning till omgivningen finns även ett motionsspår med elljus. Vintertid anläggs det längdskidspår här, allt inramat med grillplatser för trevlig samvaro med familjen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.