Lövhagsgatan 18 / Öxnehaga / Huskvarna / Jönköping

Lugna gatan!

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
171 208
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
28 585 kr/år
Tomtarea
204 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-08-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Lövhagsgatan 18 såldes av oss 2014-08-31. Se alla våra försäljningar i Huskvarna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öxnehaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Öxnehaga finner Ni detta charmiga radhus om 2 plan i en lummig och härlig miljö med en fotbollsplan och landhockeyplan runt husknuten. Här bor Ni med två lättskötta trädgårdstäppor, helkaklat badrum samt duschrum, fyra sovrum samt ett luftigt och tilltalande kök. Från Öxnehaga tar det ca 15 min med bil in till centrala Jönköping och till centrala Huskvarna tar det ca 5 min. I området finner Ni även goda bussförbindelser, tuffa motionsspår samt rekreationsområde i form av Bondberget. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.