Oskarsgatan 13 / Huskvarna / Jönköping

Familjär och trivsam bostadsrättsförening med låga månadsavgifter!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
78.5 kvm
Avgift
2 900 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oskarsgatan såldes av oss 2020-01-31. Se alla våra försäljningar i Huskvarna samt även på Oskarsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oskarsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges ett speciellt tillfälle av en trivsam bostadsrätt med flertalet fina faciliteter. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten med ett flerfamiljshus bestående av fyra lägenheter. Bostadsrätten har två och ett halvt rum fördelat på 78,5 kvm boarea. Lägenheten är välplanerad där bland annat vacker fiskbensparkett framträder i både genomgångshall, vardagsrum och sovrum för ett enhetligt intryck. Lägenheten har främst två luftiga och ljusa rum av stort vardagsrum och sovrum. Flertalet faciliteter erbjuder föreningen med bland annat egen välutvecklad trädgård med fruktträd och trädgårdsväxter. Även parkering under carport med framdragen el från lägenheten ingår också i upplåtelsen och månadsavgiften. I övrigt tillhandahåller föreningen förrådsutrymmen och gemensamhetsutrymmen med stor tvättstuga, bastu och dusch, snickarutrymme m.m i källarplanet. Bostadsrättsföreningen har genomfört en hel del underhåll med de senaste av markanläggning med asfalt och trädgårdsmur 2017, dränering av husgrund 2014 och byte av fönster och entrédörrar 2014. Välkommen till Brf Kulramen i Huskvarna och på kommande visningar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.