Sjögårdsvägen 26

Sjögårdsvägen 26

Slutpris

1 000 000 kr


Huskvarna— Jönköping

Sjögårdsvägen 26


Slutpris
1 000 000 kr

Huskvarna— Jönköping

Förverkliga en dröm!

Välkommen till denna högt och soligt belägna villa med oändliga möjligheter. Ett bra planerat entréplan, 3 sovrum samt en källare med stort badrum med tvättdel (ej färdigställt). Villan har viss behov av modernisering och färdigställande så nu ges ett ypperligt tillfälle för den händige. Förverkliga en dröm och skapa ett boende efter eget tycke och smak. Kommunalt vatten och avlopp finns så huset går lika bra att använda som året-runt-boende eller som sommarställe. Ny luftvärmepump är installerad och separat äldre fristående garage finns samt ett utehus. Trivsam klassisk sluttande naturtomt med ett tiotal äppelträd, körsbärsträd, svarta/röda/vita vinbärsbuskar, vilda smultron etc. Magnifik utsikt över Vättern från stora delar av tomten och inifrån huset.
Varmt välkomna på visningen!


Boarea/biarea
82/21 kvm
Driftkostnad
43 000 kr/år
Tomtarea
8 550 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-07-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.