Storgatan 32 B / Huskvarna Söder / Huskvarna / Jönköping

Livet från den goda sidan med skymt av Vättern!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
2 500 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Huskvarna samt även på Skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huskvarna Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna smakfulla tvåa belägen i Huskvarnas södra del. Här bor du på andra våningen med en fantastisk vy som sträcker sig över omgivningarna bort mot centrala Huskvarna och vidare mot Vättern i norr.
Lägenheten har en bra planlösning med stor rymd samt mycket ljusinsläpp. Under de senaste åren har den fått ett rejält ansiktslyft vilket gör att det idag bara är att flytta in och börja möblera. Bostaden disponeras på sovrum, vardagsrum, kök samt badrum. Förvaring finns i flera garderober, dessutom hör två förråd till lägenheten. På balkongen i västerläge kan du njuta av kvällssol när solen går ner bakom horisonten, under sommaren blir detta till en naturlig förlängning av vardagsrummet. Bostaden passar utmärkt för såväl par som singelhushåll tack vare den låga avgiften. Plus i kanten för att parkering ingår i månadsavgiften.

Brf Orion är en bra förening med god gemenskap. Det är korta beslutsvägar i bostadsrättsföreningen och det finns alltid plats för nya idéer! Det finns en trädgårdstäppa där det passar den som är trädgårdsintresserad. Här går det också anordna trevliga grillkvällar för nära och kära!

Omgivande vacker natur erbjuder närhet till både vatten och friluftsområden med motionsspår samt vandringsleder. En promenad eller cykeltur tar dig till Huskvarnas centralaste delar som erbjuder alla tänkbara bekvämligheter såsom; livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, träningsanläggningar, vårdcentral, apotek med mer. Bussförbindelse från närliggande station tar dig till såväl Huskvarna med omnejd som centrala Jönköping.
Njut av livets bästa stunder under alla delar av året!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.