Andreas Efram, ansvarig mäklare i Jönköping
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Andreas Efram

Ansvarig mäklare

Barnarp—

Jönköping
Barnarp— JönköpingBarnarp— Jönköping

En stadig familjepjäs på attraktivt läge


Referensnummer
575 346
Boarea/biarea
135/97 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)

Mäklarhuset Jönköping

Kontakta Andreas för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

maklarhuset sbab desktopOmrådet

Barnarp

Barnarp är ett samhälle som ligger bara tio kilometer söderut om Jönköpings pulserande centrum. Här finns en trygg och naturvänlig atmosfär som lockar många familjer att kalla Barnarp för sitt hem.
Här erbjuds förutom gröna omgivningar även smidiga pendlingsavstånd som gör att många upplever det bekvämt och praktiskt att bo just här.


01
Fördelar med området
Bussar Lugnt Hundvänligt Lätt att parkera bilen Parker/Grönområden Tryggt Cykelstigar (mtb) Sport och friluftsliv Barnvänligt Motionsspår

02
Fritid & Sport

Den idylliska omgivningen, tätt omgiven av natur och grönområden, skapar en frisk och lugn atmosfär som ger dig möjlighet att andas och koppla av. Här kan du vakna upp till vackra utsikter och mysiga morgonpromenader längs de natursköna stigarna. I närheten finner du en mängd faciliteter såsom idrottsanläggningar, motionsspår och en rad livliga idrottsföreningar.


03
Skola

Att växa upp här innebär direkt närhet till förskolor samt till skolår 6. Inom korta räckhåll finns även flertalet högstadie- och gymnasiumskolor att välja på.


04
Kommunikation

För de som arbetar i Jönköping eller framförallt inom de stora industriområdena Torsvik och Ljungarum, är Barnarp det självklara valet. Och den nära anknytningen till stadskärnan möjliggör smidiga transportalternativ som cykling, buss eller bil för att snabbt ta del av stadens rika utbud.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Andreas!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.