Björngatan 4D / Torpa / Jönköping

Slutpris
1 025 000 kr
Referensnummer
133 895
Boarea
41 kvm
Avgift
2 543 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-08-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björngatan 4D såldes av oss 2014-08-30. Se alla våra försäljningar i Jönköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Just nu hittar ni på eftertraktade Torpa en perfekt minitvåa med balkong i västerläge. Kanske inte Torpas största lägenhet, men kanske de bäst utnyttjade kvadratmetrarna du kan uppbringa! Här bor ni i en väldisponerad och smakfullt renoverad lägenhet i ett centralt och bekvämt läge. Fönster i två väderstreck, ljusa färgval och en väl tilltagen takhöjd gör detta boende attraktivt och inbjudande. Ytorna utnyttjas optimalt med separat vardagsrum och sovrum, fräscht och stilfullt badrum samt tilltalande kök med goda förvaringsmöjligheter. På eftermiddagen är balkongen den givna platsen för avkoppling, vänd inåt den lummiga gården. Det är här ni sitter och tar för er av den sista kvällssolen. Att använda promenadstråket runt Munksjön blir naturligt när du bor i området. Till fots når du också enkelt allt vad Torpa och centrum har att erbjuda såsom Högskolan, matbutiker, nöjesliv, caféer och kommunikationer. Passar utmärkt för dig som söker ett trevligt och välskött boende, dessutom i en stambytt och ekonomiskt stabil HSB-förening. Bättre än så här blir det inte. Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.