Ekgatan 5

Ekgatan 5

Slutpris

815 000 kr


Torpa— Jönköping

Ekgatan 5


Slutpris
815 000 kr

Torpa— Jönköping

KVADRATSMART!

Om du är ute efter en smidig och praktisk lägenhet i ett av Jönköpings trivsammanste område skall du titta hit! Ett kvadratsmart boende utöver det vanliga. Dessutom ligger månadsavgiften på låga 1 347 kr. Trots det nätta formatet på 25,7 kvm har allt sin givna plats säng, soffa och matbord. En loftsäng i sovalkoven har gett det lilla hemmet ett intryck av att vara mycket större. Här har du alltså allt du behöver för ett smart liv på liten yta. Är du dessutom utrustad med bra ordningssinne är detta ultimata boendet definitivt något för dig. Naturen i Friardalen och Jönköpings mest populära joggingstråk runt Munksjö ligger nära till hands, ändå är det bara några stenkast till stan. Närmaste matbutiken ligger ett par kvarter bort. Nära, nära till allt alltså, utan att ligga mitt i smeten! Varmt välkomna!


Boarea
25.7 kvm
Avgift
1 347 kr/mån
Driftkostnad
150 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-03-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.