Hägervägen 38

Hägervägen 38

Slutpris

800 000 kr


Hovslätt— Jönköping

Hägervägen 38


Slutpris
800 000 kr

Hovslätt— Jönköping

Nu ges tillfälle att förvärva en modern och stilfull minitvåa i suterrängplan med en egen trevlig altan om 25 kvm (2011) som gränsar mot stort grönområde. Optimalt utnyttjade ytor i kombination med ljusa färgval gör detta boende attraktivt och inbjudande. Lägenheten är ljus, luftig och i genomgående gott skick med bl.a. totalrenoverat kök från 2007 med smarta förvaringsutrymmen och nya ytskikt från 2013. Den låga månadskostanden gör den totala boendekostanaden mycket fördelaktig. Här är det enkelt att trivas och bo mycket tack vare det naturnära läget, gångavståndet till allt vad Hovslätt har att erbjuda samt dem goda kommunikationsmöjligheterna (15 min med buss och 10 min med tåg in till stan). En parkeringsplats följer med lägenheten. Passar perfekt för dig som söker ett smidigt och lättskött boende där det bara är att flytta in. Varmt välkomna!


Referensnummer
207 270
Boarea
50 kvm
Avgift
2 570 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Våning
-1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2014-11-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.