Hägervägen 30

Hägervägen 30

Slutpris

1 593 000 kr


Hovslätt— Jönköping

Hägervägen 30


Slutpris
1 593 000 kr

Hovslätt— Jönköping

Oslipad diamant som är redo att glänsa!

Nu ges tillfälle att förvärva en trea på populära Hovslätt med ett lungt och naturskönt läge. Bostaden är 71 välplanerade kvadratmeter stor och känns genomtänkt i varje skrymsle och vrå. Dess planlösning är ljus, inbjudande och har otrolig potential att med hjälp av en varsam hand få tillbaka sin lyster, helt efter eget tycke och stil. Köket och sällskapsytorna är centralt placerade i bostaden och sovrummen lite mer avskilt i svalt österläge. I härligt västerläge finns en stor inglasad balkong med utgång från vardagsrummet. Här kan du njuta av eftermiddag- och kvällssol och tack vare inglasningen så sträcker sig användningsperioden från tidig vår till sen höst. I den redan låga månadsavgiften ingår mycker mer än vanligt: värme, vatten, hushållsel, bredband (50 Mbit/s), kabel-tv och en parkeringsplats med elstople. Lägg därtill goda förvaringsmöjligheter i två externa förråd.
Föreningen är mycket välmående och har låg belåning och solid ekonomi. Kvalité finns i både det inre och de yttre miljöerna. Området präglas av ett lugn och en trevlig gemenskap i föreningen. Runt husen finns det mycket välskötta gårdar som sköts av en heltidsanställd vaktmästare. Tillgång till både tvättstuga, festlokal, samlingslokal, motionsrum och bastu finns i föreningen.

I Hovslätt är det enkelt att trivas och bo mycket tack vare det naturnära läget, gångavståndet till Grästorpsskolan och Grankullens förskola, matbutiken Coop Konsum samt de goda kommunikationsmöjligheterna (15 min med buss och 10 min med tåg in till Jönköping city). Men det är också smidigt att cykla om man genar genom Hagaberg och rundar Munksjön på ena eller andra sidan. För den äventyrslyste finns Hassafallaleden i närområdet.
Den här bostaden yppar sig lika lämpligt för ensamhushållet, barnfamiljen som villasäljaren.

Varmt välkomna på visningen!


Boarea
71 kvm
Avgift
3 826 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.