Hägervägen 24 / Hovslätt / Jönköping

Slutpris
1 250 000 kr
Referensnummer
33 912
Boarea
97 kvm
Avgift
4 581 kr/mån
Driftkostnad
90 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hägervägen 24 såldes av oss 2014-10-10. Se alla våra försäljningar i Jönköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig och välvårdad genomgångslägenhet med fönster i två vädersträck om 3 rok men kan med fördel inredas som 4 rok men ändå kvarstår känslan av en luftig och rymlig planlösning. Här erbjuds Ni ett duschrum, rymlig wc, två stora sovrum, gott om förvaringsmöjligheter, separat matplats intill köket, luftigt och ljust vardagsrum och två balkonger i västerläge varav en är inglasad med härlig kvällssol. Ett attraktivtområde perfekt för såväl barnfamiljen som den äldre generationen med naturnära läge, gångavstånd till allt vad Hovslätt har att erbjuda samt goda kommunikationsmöjligheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.