Jutevägen 24

Jutevägen 24

Slutpris

1 350 000 kr


Dalvik— Jönköping

Jutevägen 24


Slutpris
1 350 000 kr

Dalvik— Jönköping

I mycket populära och natursköna kvarter erbjuds nu en oerhört trivsam 2,5:a där varje kvadratmeter kommer till sin rätt, belägen endast en trappa upp. Lägenheten har en tilltalande planlösning där hallen förbinder samtliga rum samt bjuder på bra förvaringslösningar i form av sex st garderober. De sociala ytorna såsom köket, matrummet och vardagsrummet är placerade i ena ändan av lägenheten medan sovrummet ligger avskilt intill badrummet. Lägenheten överraskar med ett renoverat och stambytt badrum från 2012 med egen tvättmaskin. Här finns även en insynsskyddad balkong där man definitivt kommer njuta av många trevliga stunder. Sammanfattningsvis en tilltalande bostad som passar många!
På Dalvik är det varken långt till stadskärnan eller till naturen och dess trevliga promenadstråk. Följer du ån hela vägen upp via Hallbyleden och en bit till så hamnar du så småningom på Dummemosse. Även Jönköpings stadspark ligger inom promenadavstånd. Ett perfekt val om man vill ha en lugn och rogivande boendemiljö och samtidigt få den flexibilitet det ger att bo nära city. Från bostaden är det gångavstånd till en välsorterad matbutik, pizzeria och busshållplats med täta avgångar ner till city. I området finns både skola och förskola. Här bor Ni i en synnerligen välskött HSB-förening i barnvänliga kvarter med fina innergårdar. Varmt välkomna på visning!


Boarea
69 kvm
Avgift
3 626 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.