Konstapelgatan 168 / Barnarp / Jönköping

Slutpris
580 000 kr
Referensnummer
148 880
Boarea
93.5 kvm
Avgift
5 589 kr/mån
Driftkostnad
950 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-02-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Konstapelgatan 168 såldes av oss 2014-02-05. Se alla våra försäljningar i Jönköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Barnarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett väldisponerat radhus i bostadsrättsform om hela 93,5 kvm med ljusa materialval och luftig planlösning. Ett toppenboende med bl.a. ett hemtrevligt kök, generöst vardagsrum, två badrum samt modernt renoverad tvättstuga från 2010. Egen inglasad altan, balkong och två uteplatser med direkt utgång till fina trädgårdsmiljöer på både fram- och baksida ger möjlighet att koppla av och njuta av solen hela dagen. I övrigt är lägenheten i genomgående gott skicka vilket bidrar till en trivsam atmosfär. Barnvänlig och trafikfri gårdsmiljö med närhet till barnomsorg och natur. Garage och p-plats följer lägenheten och ingår i månadsavgiften. Ett perfekt boende för dig som önskar villakänsla men föredrar bostadsrättens trygghet. Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.