Liljeholmsgatan 3 A / Liljeholmen / Jönköping

Med varsam hand kan här bli magi!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
58.9 kvm
Avgift
2 565 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Liljeholmsgatan såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Liljeholmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En stor tvåa högst upp i en av stans mest välskötta och kanske absolut charmigaste föreningar med den ursprungliga känslan intakt i trapphusen. Från gatan känns fastigheten anonym men när man väl kliver genom den fina porten ryms det många välbevarade skatter därinne.
På 30-talet var detta en mindre lägenhet med separat ingång till köket med skafferi, troligtvis där pigan huserade. Det enda som avslöjar ursprunget är två dörrar in till lägenheten (nu går bara ena att öppna) samt det lilla fönstret i dagens kök som en gång i tiden satt i kökets skafferi. Och lägenhetens badrum var tidigare två stycken garderober, för utedassen ja de låg tidigare på gården. Med det sagt kan vi konstatera att det nog inte var bättre förr! Numera ges förvaringsmöjlighet i en rymlig garderob i sovrummet med skjutdörrar och en trappa upp från lägenheten finns också ett mycket stort vindsförråd.

De djupa fönsternischerna och höga fotlister ger bostaden karaktär och takhöjden om 2,7 meter bidrar med luft och rymd. Lägenhetens ytskikt behöver ses över med varsam hand för att det ska bli magi! Dock är köket från Marbodal helt tipp topp och likaså är badrummet renoverat under senaste året. I vardagsrummet finns även en öppen spis, dock föreligger eldningsförbud.

Att sätta bo på Liljeholmen har sina fördelar; det är inte många steg till vare sig park eller strand, välj själv om du vill få gräs eller sand mellan tårna. Närheten till vatten är en stor fördel särskilt sommartid då Vätterstranden nås på några minuter. Längs Vätterstranden finns även vacker cykelväg som tar dig kvickt till city om du lockas av detta. Här kan man leva i bekväm närhet till staden, stranden, A6, ja typ allt. För den som gillar naturen och lugn och ro, men ändå vill bo i stan är det här ett tillfälle så gyllene det någonsin kan bli.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Liljeholmen

Mysiga Liljeholmen.

Citynära

På Liljeholmen får man det bästa av två världar - det är inte många steg till vare sig park eller strand, välj själv om du vill ha gräs eller sand mellan tårna. Vätterns blåa vatten har du på badrocksavstånd, som du aldrig kommer tröttna på.

Sport

Inte långt från hockeymeckat Kinnarps Arena med bla HV71 samt Rosenlundsbadet!

Kommunikation.

Bussen avgår med täta avgångar från närliggande busshållplatser. Lätt att ansluta med bil till E4:an samt gång och cykelväg in till City längs med Vätterns strand!

Fritid

I området finns flera gröna parker såsom lummiga Liljeholmsparken och Rosariet och med sandbankarna en bit bort har du en oas som du kommer uppskatta året runt.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.