Liljeholmsgatan 3 A

Liljeholmsgatan 3 A

Slutpris

1 700 000 kr


Liljeholmen— Jönköping

Liljeholmsgatan 3 A


Slutpris
1 700 000 kr

Liljeholmen— Jönköping

Med varsam hand kan här bli magi!

En stor tvåa högst upp i en av stans mest välskötta och kanske absolut charmigaste föreningar med den ursprungliga känslan intakt i trapphusen. Från gatan känns fastigheten anonym men när man väl kliver genom den fina porten ryms det många välbevarade skatter därinne.
På 30-talet var detta en mindre lägenhet med separat ingång till köket med skafferi, troligtvis där pigan huserade. Det enda som avslöjar ursprunget är två dörrar in till lägenheten (nu går bara ena att öppna) samt det lilla fönstret i dagens kök som en gång i tiden satt i kökets skafferi. Och lägenhetens badrum var tidigare två stycken garderober, för utedassen ja de låg tidigare på gården. Med det sagt kan vi konstatera att det nog inte var bättre förr! Numera ges förvaringsmöjlighet i en rymlig garderob i sovrummet med skjutdörrar och en trappa upp från lägenheten finns också ett mycket stort vindsförråd.

De djupa fönsternischerna och höga fotlister ger bostaden karaktär och takhöjden om 2,7 meter bidrar med luft och rymd. Lägenhetens ytskikt behöver ses över med varsam hand för att det ska bli magi! Dock är köket från Marbodal helt tipp topp och likaså är badrummet renoverat under senaste året. I vardagsrummet finns även en öppen spis, dock föreligger eldningsförbud.

Att sätta bo på Liljeholmen har sina fördelar; det är inte många steg till vare sig park eller strand, välj själv om du vill få gräs eller sand mellan tårna. Närheten till vatten är en stor fördel särskilt sommartid då Vätterstranden nås på några minuter. Längs Vätterstranden finns även vacker cykelväg som tar dig kvickt till city om du lockas av detta. Här kan man leva i bekväm närhet till staden, stranden, A6, ja typ allt. För den som gillar naturen och lugn och ro, men ändå vill bo i stan är det här ett tillfälle så gyllene det någonsin kan bli.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
58.9 kvm
Avgift
2 565 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.