Lovisagatan 26 / Gräshagen / Jönköping

Solkysst söderläge - vån 6/9!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
41.5 kvm
Avgift
2 279 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lovisagatan såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Lovisagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gräshagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För den som vill bo högt och ljust ges nu ett ypperligt tillfälle. Strålande söderläge på våning 6 av 9 med vidsträckt utsikt! Här bor du riktigt bra och njuter så långt ögat kan nå av både härlig vy och njutbar södersol på den stora balkongen. På omtyckta och natursköna Gräshagen finner Ni en oerhört trivsam etta där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Lägenheten har en tilltalande planlösning där hallen fint förbinder samtliga rum samt erbjuder bra förvaringslösningar. De sociala ytorna är stora och här finns även ett rejält kök med både goda arbetsytor och massvis med förvaring vilket gör matlagningen till en fröjd. Från vardagsrummet har man sedan utgång till balkong med bästa solläge och harmonisk utsikt mot grönområde. Bostaden förlängs sommartid av den rymliga balkongen. Här är även gott om generösa fönsterytor villket i sin tur medför rikligt med ljusinsläpp.

Att Gräshagen är ett omtyckt bostadsområde är inte svårt att förstå. Här bor man granne med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden samtidigt som citypulsen och Jönköping University bara är en kort cykel eller promenadväg bort (ca 10 min). Tar du hellre bussen ligger hållplatsen precis i närheten där bussen går med täta avgångar. I området finns ytterligare service i form av bland annat välsorterad ICA-butik, pizzeria och kiosk. För pendlare nås E4 smidigt. För den naturintresserade är Vattenledningsparken eller motionsslingan bara ett stenkast bort - här finner du både bra spår för att springa i men även lummiga stigar att utforska.
Passar perfekt för en student eller för dig som söker ett smidigt och lättskött boende med låg månadsavgift. Här bor du dessutom tryggt i stabil HSB-förening med väl underhållen fastighet och god ekonomi. Bland annat är alla fönster bytta på senare år vilket bidrar till nyskickskänslan inne i lägenheten.
Möjlighet till snabbt tillträde!

Varmt välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gräshagen

Att Gräshagen är ett omtyckt bostadsområde är inte svårt att förstå. Här bor man granne med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden samtidigt som citypulsen och Jönköping University bara är en kort cykel eller promenad väg bort (ca 10 min).

Service

I området finns bland annat välsorterad ICA-butik, pizzeria och kiosk.

Fritid

För den naturintresserade är Vattenledningsparken eller motionsslingan bara ett stenkast bort. Här finner du både bra spår för att springa i men även lummiga stigar att utforska.

Kommunikation.

Regelbunden kommunikation med lokalbuss till city. Väljer du att gå eller cykla går det också bra. Anslutning till E4:an ligger bra till.

Boende i området

På Gräshagen är alla åldrar representerade, gammal som ung !

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.