Norra Bogesundsgatan 10 / Gräshagen / Jönköping

Nyskick på toppen!

Slutpris
1 050 000 kr
Referensnummer
33 469
Boarea
40 kvm
Avgift
2 191 kr/mån
Driftkostnad
285 kr/mån
Såld
2014-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Bogesundsgatan 10 såldes av oss 2014-10-17. Se alla våra försäljningar i Jönköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gräshagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Synnerligen tilltalande och rymlig 1 rok på 9:e våningen byggt 2013 med en hänförande utsikt över Gräshagen och nejden. Här bor ni med ett smakfullt arbetskök från HTH, stor inglasad balkong samt helkaklat duschrum/tvätt med badrumsmöbler från Vedum. Planlösningen är ljus, kvadratsmart och erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt en naturlig placering av sängen i en sovalkov intill vardagsrummet. Boendet erbjuder närhet till goda bussförbindelser, livsmedelsbutik, vacker natur och endast en cykeltur in till Torpa och Jönköping City. Varmt välkommen upp!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.