Stattutgatan 34 / Hisingstorp / Jönköping

Slutpris
1 460 000 kr
Referensnummer
88 551
Boarea
77.4 kvm
Avgift
3 181 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stattutgatan såldes av oss 2014-10-30. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Stattutgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisingstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Hisingstorp finner Ni denna efterlängtade 3:a i markplan med avskärmande häck och gavelläge. Lägenheten har viss modeniseringsbehov så varför inte ta chansen och sätta din egen prägel. Väl tilltaget badrum, trivsamt kök, harmoniska sovrum och luftigt vardagsrum med fönster i två vädersträck är några av många fördelar. Stensatt uteplats och egen liten trädgårdstäppa i soligt västerläge ger extra guldkant till tillvaron.
Lugnt område med närhet till grönområden, dagis, skola och Dalvik centrum med livsmedelsbutik och busskommunikationer. Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.