Stenroddargränd 1 / Munksjöstaden / Jönköping

Högt upp i det blå på första parkett!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
4 809 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 11 (Hiss finns)
Såld
2018-03-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenroddargränd såldes av oss 2018-03-22. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Stenroddargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Munksjöstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Där Jönköpings historia en gång blomstrat, börjar nu nytt liv spira. Högt upp i det blå, på våning sju av elva med fantastiskt gavelläge finner ni en välplanerad trerummare. Lägenheten är nyproducerad och obebodd vilket innerbär att den fortfarande är i nyskick och dessutom rikligt utrustad med standardhöjande tillval. Läget är enastående och för att inte tala om utsikten över Munksjön - en svårslagen vy med första parkett och direkt sjöutsikt såväl inifrån som ifrån den 16 kvadratmeter stora inglasade balkongen. Inga framtida hus kommer skymma utsikten varken mot parken eller sjön. Invändigt präglas lägenheten av en ljus och öppen planlösning vilket gör vardagsrummet och köket till hemmets hjärta och den mest givna platsen för gemenskap och trivsel. Dubbla badrum, varav en är utrustad med tvättmaskin och torktumlare för extra lyx och komfort.
Detta är ett unikt tillfälle som sällan dyker upp på markanden. Lägenheten och dess läge måste absolut upplevas på plats!!

Munksjöstaden förverkligas i rask takt och parken nedanför har precis börjat spira. Bank, gym och restauranger finns redan i Munksjötornet och Hemköp har precis flyttat in i grannfastigheten. Butiker, caféer, vårdcentral, apotek och förskola håller på att växa fram. Munksjöstaden kommer bli en liten stad i staden, lite avskilt från stadskärnan men inom både syn- och räckhåll. Munksjöstaden angränsar till Munksjön i öster och Torpa i väster. Härifrån tar du dig med lätthet både in till centrum och söderut med bil, buss eller via det cykel- och gångstråk som kommer flyttas bort från Barnarpsgatan och istället följa vattenlinjen.

Varmt välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration