Stenroddargränd 1

Stenroddargränd 1

Slutpris

3 650 000 kr


Munksjöstaden— Jönköping

Stenroddargränd 1


Slutpris
3 650 000 kr

Munksjöstaden— Jönköping

Högt upp i det blå på första parkett!

Där Jönköpings historia en gång blomstrat, börjar nu nytt liv spira. Högt upp i det blå, på våning sju av elva med fantastiskt gavelläge finner ni en välplanerad trerummare. Lägenheten är nyproducerad och obebodd vilket innerbär att den fortfarande är i nyskick och dessutom rikligt utrustad med standardhöjande tillval. Läget är enastående och för att inte tala om utsikten över Munksjön - en svårslagen vy med första parkett och direkt sjöutsikt såväl inifrån som ifrån den 16 kvadratmeter stora inglasade balkongen. Inga framtida hus kommer skymma utsikten varken mot parken eller sjön. Invändigt präglas lägenheten av en ljus och öppen planlösning vilket gör vardagsrummet och köket till hemmets hjärta och den mest givna platsen för gemenskap och trivsel. Dubbla badrum, varav en är utrustad med tvättmaskin och torktumlare för extra lyx och komfort.
Detta är ett unikt tillfälle som sällan dyker upp på markanden. Lägenheten och dess läge måste absolut upplevas på plats!!

Munksjöstaden förverkligas i rask takt och parken nedanför har precis börjat spira. Bank, gym och restauranger finns redan i Munksjötornet och Hemköp har precis flyttat in i grannfastigheten. Butiker, caféer, vårdcentral, apotek och förskola håller på att växa fram. Munksjöstaden kommer bli en liten stad i staden, lite avskilt från stadskärnan men inom både syn- och räckhåll. Munksjöstaden angränsar till Munksjön i öster och Torpa i väster. Härifrån tar du dig med lätthet både in till centrum och söderut med bil, buss eller via det cykel- och gångstråk som kommer flyttas bort från Barnarpsgatan och istället följa vattenlinjen.

Varmt välkomna på visningen!


Boarea
97 kvm
Avgift
4 809 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 11 (Hiss finns)
Såld
2018-03-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.