Torpagatan 7a / Torpa / Jönköping

Slutpris
1 480 000 kr
Referensnummer
139 529
Boarea
62 kvm
Avgift
3 792 kr/mån
Driftkostnad
550 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-03-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torpagatan 7a såldes av oss 2014-03-05. Se alla våra försäljningar i Jönköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Skulle du vilja ha ett boende som du alltid längtar hem till och som gör dina gäster stumma av beundran? Då är du varmt välkommen till Torpagatan 7a. Ett möte med ett hem som ger ett bestående intryck och ett stort habegär. Optimalt utnyttjade ytor i kombination med ljusa färgval och exklusiva tillval gör detta boende attraktivt och inbjudande. Det stilrena Myresjököket har blivit lägenhetens hjärta tack vare den öppna och sociala planlösningen mot vardagsrummet. På den egna uteplatsen vill man tillbringa många timmar tack vare dess härliga söderläge! Passar perfekt för dig som söker ett smidigt och lättskött boende med alla bekvämligheter. Välskött förening med möjlighet att hyra både parkeringsplats och varmgarage. Välkomna till en bostad som förtjänar ett möte med en spekulant som har höga krav!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.