Centrumgatan 4 / Kvillsfors / Vetlanda

Parhus i Kvillsfors med två lägenheter om fem rum och kök. Bergvärme! SBR-besiktigad

Boarea/biarea
300/180 kvm
Driftkostnad
47 079 kr/år
Totalareal
1 365 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-03
Bostaden är såld!

Denna parhus på centrumgatan såldes av oss 2020-02-03. Se alla våra försäljningar i Kvillsfors samt även på centrumgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvillsfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Parhus i centrala Kvillsfors. Totalt två lägenheter om fem rum och kök med en boarea på 150 kvm per lägenhet. Renoverat Badrum och kök i lägenhet 1. Nyrenoverat yttertak 2017 och installerat fiber 2018. Enklare garage och carport. Fastigheten värms upp med en bergvärmepump, vilket ger en låg driftkostnad samt en härlig rumstemperatur.
SBR-Besiktigad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten